Ryby
Jemné rybie mäso si zaslúži citlivé zaobchádzanie a vhodnú úpravu, ktorá podčiarkne jeho chuť. Rozhodne to ale neznamená, že neponúka priestor na kreativitu. V našom protfoliu rybích receptov nájdete mnoho inšpirácie na prípravu obľúbených morských i sladkovodných rýb v nevšedných chuťových kombináciách.
Dusená parmica červená s kokosovým mliekom, karí, paradajkami a citrónovými plátkami
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Dusený úhor s ryžou
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Fileta zo sumca na sépiových fettuccine s penou z mušlí a kaviáru
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Filety zo sumca s chrenovou omáčkou a koreňovou zeleninou
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Filety zo zubáča na pene z červenej repy s čipsami a bylinkovou ryžou
Čas prípravy
50 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Filé zo sumca na cibuľovej pene
Čas prípravy
35 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Fish and chips
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Grilovaná pražma kráľovská s jarným zemiakovým šalátom
Čas prípravy
55 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Grilovaná pražma s citrónovou gremolátou a kuskusom
Čas prípravy
35 min
Náročnosť
stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Halibut v balíčku
Čas prípravy
80 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
8
Zobraziť recept
Chňapáč s tamarindovou omáčkou
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Chrumkavá platesa so slaninou
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Kaprie hranolčeky
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Maki-sushi
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
Zobraziť recept
Marinovaný mečúň so špargľou a gnocchi
Čas prípravy
50 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Grilovaný mečúň s ľahkým šalátom a salsou
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Ministeaky z lososa so slaninou
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
morský vlk s mangoldom, slaninou a tagliatelle
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Morský vlk so šalátom z reďkoviek
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Morský vlk v slanej kôrke
Čas prípravy
55 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
2
Zobraziť recept
Morský vlk, zeleninové brunoise, čierne rizoto s krevetami a prosecco sabayon so šafranom
Čas prípravy
70 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Opečený pstruh na estragóne so špargľou, šampiňónmi a karfiolovým pyré
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Pečený filet pražmy so šafránovými cestovinami, krevetami, zeleninovým Brunoise, feniklom a penou z červenej repy
Čas prípravy
80 min
Náročnosť
Stredne ťažká
Počet porcií
1
Zobraziť recept
Pečená tilapia na kostarický spôsob
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Pečený kapor s čiernou omáčkou a mrkvovými knedličkami
Čas prípravy
2 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Pečený kapor s pučenými zemiakmi
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Pečený morský vlk s ryžou a strukovinovým indickým karí
Čas prípravy
2 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
3
Zobraziť recept
Pečený sumček s jablkami
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Platesa Colbert
Čas prípravy
50 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Ploskozubec v pikantnej želatíne
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Pošírovaná treska skrei, domáce cestoviny s kaviárom a napenená omáčka z bieleho vína a smotany
Čas prípravy
90 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
5
Zobraziť recept
Pražma na špíze
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
12
Zobraziť recept
Pražma v papieri na pečenie
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
2
Zobraziť recept
Pražma v soľnej kôrke
Čas prípravy
70 min
Náročnosť
Stredne ťažká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Raja so špenátom a kapary
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Ravioly plnené lososom a syrom cottage
Čas prípravy
90 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Ryba sv. Petra so sladko-kyslým pikantným vinagrettom
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Velmi ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Rybie karí
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Rybie závitky so špargľou
Čas prípravy
50 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept
Smažený claresse
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Smažený pstruh
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Soté z afrického sumčeka
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Špargľovo-lososové lasagne
Čas prípravy
45 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Steak z mečúňa
Čas prípravy
25 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Sumček s repou a hubami
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Sumec s krúpovým rizotom a chrenovou omáčkou
Čas prípravy
1,5 hod
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
8
Zobraziť recept
Treska skrei s paradajkami
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Treska v pikantnom cestíčku s koriandrovým dipom
Čas prípravy
30 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Tuniakové steaky s brusnicovou omáčkou
Čas prípravy
20 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Údený úhor s reďkovkovým šalátom a mandľovým pyré
Čas prípravy
1 hod
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Úhor na karí
Čas prípravy
40 min
Náročnosť
Ľahká
Počet porcií
4
Zobraziť recept
Zaúdený pstruh s hubovou praženicou a zemiakovými plackami
Čas prípravy
70 min
Náročnosť
Stredne ťažká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Zubáč s portobello hubami, zapečené pappardelle s paradajkovou omáčkou
Čas prípravy
1 hod 30 min
Náročnosť
Stredne ťažká
Počet porcií
10
Zobraziť recept
Zubáč v balíčku
Čas prípravy
70 min
Náročnosť
Stredná
Počet porcií
6
Zobraziť recept