Treska skrei s paradajkami

Treska skrei s paradajkami
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
800g
tresky skrei
300g
cherry paradajok
olív kalamata
50g
trebuľky
1
hrsť trebuľky
1
citrón (s chemicky neošetrenou kôrou)

Postup prípravy

Krok 1
Tresku nakrájajte na porcie, osušte a osoľte. Cesnak olúpte a nase- kajte nadrobno. Paradajky nakrájajte na polovice. Z citrónu olúpte kôru a nakrájajte na tenké rezančeky. Olivy zbavte kôstky a nakrájajte na dieliky.
Krok 2
V panvici rozohrejte olivový olej. Pridajte cesnak a nechajte zosklovatieť. Pridajte paradajky, citrónovú kôru, olivy a krátko premiešajte. Zalejte vínom a nechajte prejsť varom.
Krok 3
Zmiernite plameň a do panvice vložte porcie tresky. Zakvapnite citrónom a na miernom plameni nechajte pomaly pošírovať (asi 5 minút, v polovici opatrne otočte). Ozdobte trebuľkou a podávajte.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Fish
Ďalšie recepty s rybami
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich