Filety zo zubáča na pene z červenej repy s čipsami a bylinkovou ryžou

Filety zo zubáča na pene z červenej repy s čipsami a bylinkovou ryžou
Čas prípravy50 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií10

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1 000g
filiet zo zubáča
1 500g
červenej repy
250ml
rybieho vývaru
250ml
smotany
100g
hladkej múky
100g
masla
100g
karotky
100g
cibule
citrón
morská soľ
čierne mleté korenie

Postup prípravy

Krok 1
Červenú repu uvaríme, necháme vychladnúť a olúpeme. Tretinu červenej repy a mrkvy nakrájame na tenké plátky.
Krok 2
Filety zo zubáča umyjeme, ochutíme soľou a čiernym mletým korením, pokvapkáme citrónovou šťavou, obalíme v múke a opečieme na oleji z oboch strán 3 – 5 minút a uchovávame v teple.
Krok 3
Vo výpeku speníme cibuľku a zvyšnú červenú repu, podlejeme rybím vývarom a smotanou, ochutíme a v mixéri vyšľaháme penu.
Krok 4
Plátky z červenej repy a mrkvy opečieme na panvici a podávame ako prílohu.
Krok 5
Filety zo zubáča prelejeme penou z červenej repy, dozdobíme opečenou zeleninou a ako prílohu podávame bylinkovú ryžu.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Fish
Ďalšie recepty s rybami
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich