Smažený claresse

Smažený claresse
Čas prípravy25 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
4
porcie claresse
100g
tvrdého syra
2
vajec
rybie korenie
hladká múka
strúhanka
olivový olej
petržlenová vňať
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Ryby osolíme a posypeme korením. Votrieme do mäsa a necháme asi 30 minút marinovať.
Krok 2
Nastrúhaný syr vmiešame do rozšľahaných vajec.
Krok 3
Rybie porcie obalíme klasicky v trojobale (múka, vajce so syrom, strúhanka) a na mierne rozpálenom oleji smažíme dozlatista.
Fish
Ďalšie recepty s rybami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich