Treska v pikantnom cestíčku s koriandrovým dipom

Treska v pikantnom cestíčku
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
600g
tmavej tresky
150g
dijonskej horčice
200g
hladkej múky
2
vajcia
1dcl
mlieka
150g
oleja na smaženie
150g
kyslej smotany
vňať koriandra
limetka
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Rybu naporciujeme na kúsky s veľkosťou asi 50 g a osolíme.
Krok 2
Pripravíme si hladké cestíčko z dijonskej horčice, vajca, hladkej múky a trochy mlieka. Kúsky ryby namáčame v cestíčku a na miernom plameni smažíme dozlatista.
Krok 3
Tresku v cestíčku doplní koriandrový dip: kyslú smotanu zmiešame s jemne nasekaným koriandrom a ochutíme limetkovou šťavou a trochou soli.
Krok 4
K tomuto receptu sa výborne hodia biele vína, napr. Moravíno Grand cuvée alebo Habánské sklepy Sauvignon neskorý zber.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Fish
Ďalšie recepty s rybami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich