Treska v pikantnom cestíčku s koriandrovým dipom

Treska v pikantnom cestíčku

Čas prípravy
:
30 min
Obtiažnost
:
Ľahká
Počet porcií
:
4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
600g
tmavej tresky
150g
dijonskej horčice
200g
hladkej múky
2
vajcia
1dcl
mlieka
150g
oleja na smaženie
150g
kyslej smotany
vňať koriandra
limetka
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Rybu naporciujeme na kúsky s veľkosťou asi 50 g a osolíme.
Krok 2
Pripravíme si hladké cestíčko z dijonskej horčice, vajca, hladkej múky a trochy mlieka. Kúsky ryby namáčame v cestíčku a na miernom plameni smažíme dozlatista.
Krok 3
Tresku v cestíčku doplní koriandrový dip: kyslú smotanu zmiešame s jemne nasekaným koriandrom a ochutíme limetkovou šťavou a trochou soli.
Krok 4
K tomuto receptu sa výborne hodia biele vína, napr. Moravíno Grand cuvée alebo Habánské sklepy Sauvignon neskorý zber.
Pre vás
ZÁKAZNÍCI
Staňte saMETRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte sa zákazníkom METRO a užívajte si všetky výhody
Získať  METRO kartu
Metro karta
NEWSLETTER
prihláste sena odber noviniek
zistite viac o exkluzívnych novinkách
Chcem odoberať newsletter
Newslettter