Pečený sumček s jablkami

Pečený sumček s jablkami
Čas prípravy30 min
ObťažnosťĽahká
Počet porcií10

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1500g
filiet sumčeka afrického
500g
jabĺk
200g
syra Gouda (plátky)
1
citrón na šťavu
čierne mleté korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Jablká olúpeme a nakrájame na tenké plátky.
Krok 2
Filety osušíme a ochutíme soľou a čiernym mletým korením.
Krok 3
Na rybu vyskladáme plátky jabĺk tak, aby sa čiastočne prekrývali, a zakvapkáme ich citrónovou šťavou.
Krok 4
Navrch položíme plátok syra a pečieme v rúre pri 200 °C zhruba 8 minút.
Pre vás
ZÁKAZNÍCI
Staňte sa METRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte sa zákazníkom METRO a užívajte si všetky výhody  
Získať  METRO kartu
Metro karta
NEWSLETTER
prihláste se na odber noviniek
zistite viac o exkluzívnych novinkách  
Chcem odoberať newsletter
Newslettter
Ďalšie recepty s rybami
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich