Pečený sumček s jablkami

Pečený sumček s jablkami
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií10

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1500g
filiet sumčeka afrického
500g
jabĺk
200g
syra Gouda (plátky)
1
citrón na šťavu
čierne mleté korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Jablká olúpeme a nakrájame na tenké plátky.
Krok 2
Filety osušíme a ochutíme soľou a čiernym mletým korením.
Krok 3
Na rybu vyskladáme plátky jabĺk tak, aby sa čiastočne prekrývali, a zakvapkáme ich citrónovou šťavou.
Krok 4
Navrch položíme plátok syra a pečieme v rúre pri 200 °C zhruba 8 minút.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Fish
Ďalšie recepty s rybami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich