Raja so špenátom a kapary

Raja so špenátom a kapary
Čas prípravy25 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
4
filety z raje (cca 800 g)
12
nakladaných kapár so stopkou
400g
listového špenátu
150g
masla
hladká múka
čierne mleté korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Filety osolíme, okoreníme a zľahka obalíme v múke.
Krok 2
Na panvici rozohrejeme dve tretiny masla a raju opečieme približne 5 minút z každej strany.
Krok 3
Vo vedľajšej panvici rozohrejeme zvyšné maslo, zľahka osolíme a vložíme špenátové listy. Krátko ich orestujeme, pridáme kapary, všetko premiešame a stiahneme z ohňa.
Krok 4
Opečené mäso so špenátom môžeme podávať so zemiakovou kašou.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Fish
Ďalšie recepty s rybami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich