Tabouleh s granátovým jablkom
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
250g
bulguru2
polievkové lyžice grenadínového sirupu1
granátové jablko1
žltá paprikazväzok plocholistej petržlenovej vňate
zväzok mäty
1
citrón5
polievkových lyžíc olivového olejasoľ
čierne korenie
štipka rímskej rasce
Postup prípravy
Krok 1
Bulgur prepláchneme a uvaríme podľa návodu v osolenej vode so štipkou rímskej rasce.
Krok 2
Papriku nakrájame nadrobno, nasekáme bylinky a vyberieme semienka z granátového jablka. Všetko premiešame s bulgurom a pridáme grenadínový sirup.
Krok 3
Pokvapkáme zálievkou z citrónovej šťavy a olivového oleja. Osolíme a okoreníme podľa chuti a dôkladne premiešame.
Krok 4
Na zjemnenie možno pridať trocha bieleho jogurtu.