Tabouleh s granátovým jablkom

Tabouleh s granátovým jablkom
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
250g
bulguru
2
polievkové lyžice grenadínového sirupu
1
granátové jablko
1
žltá paprika
zväzok plocholistej petržlenovej vňate
zväzok mäty
1
citrón
5
polievkových lyžíc olivového oleja
soľ
čierne korenie
štipka rímskej rasce

Postup prípravy

Krok 1
Bulgur prepláchneme a uvaríme podľa návodu v osolenej vode so štipkou rímskej rasce.
Krok 2
Papriku nakrájame nadrobno, nasekáme bylinky a vyberieme semienka z granátového jablka. Všetko premiešame s bulgurom a pridáme grenadínový sirup.
Krok 3
Pokvapkáme zálievkou z citrónovej šťavy a olivového oleja. Osolíme a okoreníme podľa chuti a dôkladne premiešame.
Krok 4
Na zjemnenie možno pridať trocha bieleho jogurtu.
Salad
Ďalšie recepty so šalátmi

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich