Tabouleh s granátovým jablkom

Tabouleh s granátovým jablkom
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
250g
bulguru
2
polievkové lyžice grenadínového sirupu
1
granátové jablko
1
žltá paprika
zväzok plocholistej petržlenovej vňate
zväzok mäty
1
citrón
5
polievkových lyžíc olivového oleja
soľ
čierne korenie
štipka rímskej rasce

Postup prípravy

Krok 1
Bulgur prepláchneme a uvaríme podľa návodu v osolenej vode so štipkou rímskej rasce.
Krok 2
Papriku nakrájame nadrobno, nasekáme bylinky a vyberieme semienka z granátového jablka. Všetko premiešame s bulgurom a pridáme grenadínový sirup.
Krok 3
Pokvapkáme zálievkou z citrónovej šťavy a olivového oleja. Osolíme a okoreníme podľa chuti a dôkladne premiešame.
Krok 4
Na zjemnenie možno pridať trocha bieleho jogurtu.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou.  
Získať  METRO kartu
Metro karta
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Newslettter
Salad
Ďalšie recepty so šalátmi
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich