Šalát s paradajkami a opečeným chlebom

Šalát s paradojkami a opečeným chlebom
Čas prípravy15 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
12
paradajok
600g
ražného chleba
2
červené cibule
2
strúčiky cesnaku
bazalka
16
polievkových lyžíc olivového oleja do zálievky
olivový olej na vyprážanie
4
polievkové lyžice červeného vínneho octu
4
polievkové lyžice trstinového cukru
čierne korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
 Z chleba odkrojíme kôrku, nakrájame ho na väčšie kusy a opečieme na olivovom oleji.
Krok 2
Paradajky nakrájame nahrubo, premiešame ich s chlebom a pridáme nasekanú cibuľu, cesnak a bazalku.
Krok 3
V miske dôkladne premiešame olivový olej s octom a cukrom.
Krok 4
Hotovú zálievku nalejeme na šalát a podľa chuti všetko osolíme a okoreníme. Pred podávaním necháme šalát krátko odležať, aby sa všetky chute prepojili.
Salad
Ďalšie recepty so šalátmi

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich