Le Rond šalát
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
150g
ViolifeLe Rond s príchuťou Camembert150g
múky250ml
ovseného mlieka1
bochník chleba nakrájaný na kockyOlej na vyprážanie
2
olúpané pomaranče nakrájané na plátky200g
žeruchy potočnej200g
baby špenátu alebo rukolyhrsť čerstvých brusníc
3PL
brusnicovej omáčky1PL
balzamikového octu2PL
olivového olejaPostup prípravy
Krok 1
Nakrájejte Violife Le Rond na menšie kúsky. Obaľte ich v múke, potom namočte do ovseného mlieka a nakoniec obaľte v panko strúhanke.
Krok 2
V panvici na miernom ohni zohrejte olivový olej a obalené kúsky vyprážajte z každej strany 1-2 minúty. Vo veľkej panvici nasucho opečte kocky chleba na krutóny.
Krok 3
Suroviny na dresing ručnou metličkou miešajte, kým sa nespoja. Teraz všetky zvyšné suroviny dajte do misky alebo na servírovací tanier, navrch nasypte krutóny a kúsky Violife Le Rond. Polejte dresingom, jemne premiešajte a servírujte.