Feniklovo-jablkový šalát

Feniklovo-jablkový šalát
Čas prípravy15 min
ObťažnosťĽahká
Počet porcií5

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
450g
čerstvého fenikla
200g
bielej cibule
3g
soli Fleur de Sel
150g
extra panenského olivového oleja
500g
jabĺk Granny Smith
50g
trstinového cukru
75g
citróna (na šťavu)

Postup prípravy

Krok 1
Z chleba Fenikel nakrájame na tenké plátky, ktoré namočíme do studenej vody s ľadom a citrónom, aby nesčerneli.
Krok 2
Z olivového oleja, citrónovej šťavy, cukrového rozvaru (rozvarený cukor s vodou 1 : 1) a soli vymiešame emulziu.
Krok 3
Tesne pred podávanímzbavíme jablká jadrovníkov  a nakrájame ich na plátky, cibuľu nakrájame na tenké rezance.
Krok 4
Na záver všetko premiešame v miske s pripravenou emulziou.
Náš tip:
Šalát je vhodnou prílohou k pečenému údenému kolenu.
Pre vás
ZÁKAZNÍCI
Staňte sa METRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte sa zákazníkom METRO a užívajte si všetky výhody  
Získať  METRO kartu
Metro karta
NEWSLETTER
prihláste se na odber noviniek
zistite viac o exkluzívnych novinkách  
Chcem odoberať newsletter
Newslettter
Salad
Ďalšie recepty so šalátmi
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich