Chobotnica varená ako vlažný šalát s olivovým olejom a cesnakom

Chobotnica varená ako vlažný šalát s olivovým olejom a cesnakom
Čas prípravy25 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
500g
chobotnice
100g
cibule
1
papriky
2
pepperoncini
50g
olív
olivový olej (extra virgine)
vínny ocot
cesnak
čierne mleté korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Umytú a očistenú chobotnicu varíme v slanej vode 10 – 20 minút. Čas varenia závisí od veľkosti a druhu chobotnice.
Krok 2
Chobotnicu vyberieme a nakrájame na kocky.
Krok 3
Papriku, pepperoncini a cesnak nakrájame na kocôčky, zmiešame s nakrájanou chobotnicou. Ochutíme soľou, čiernym mletým korením, vínnym octom a olivovým olejom.
Krok 4
Šalát podávame na tanieri ozdobenom po okraji olivami.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Salad
Ďalšie recepty so šalátmi

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich