„Tatarák“ z matjesov

„Tatarák“ z matjesov
Čas prípravy25 min
NáročnosťVeľmi ľahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
12
veľmi tenkých plátkov bagety
1
uhorka
1
zväzok kôpra
12
marinovaných sledích filiet
1
veľká červená cibuľa
olivový olej
biely vínny ocot
soľ, čierne mleté korenie

Postup prípravy

Krok 1
Plátky bagety opečieme v rúre dozlatista. Uhorku nakrájame na tenké prúžky a niekoľko plátkov a ochutíme časťou nasekaného kôpra, olivového oleja, octu, soli a čierneho mletého korenia.
Krok 2
Filety a polovicu cibule nakrájame na jemné kocôčky a zmiešame so zvyškom kôpra.
Krok 3
Na tanier naaranžujeme uhorkový šalát a naň striedavo navŕšime matjesovú zmes, plátky bagety, uhorky a kolieska cibule.
Krok 4
Ozdobíme kolieskami cibule a kúskami kôpra a podávame s trochou bazalkového pesta a medovými paradajkami.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Ďalšie recepty s predjedlami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich