Nátierka obazda

Nátierka obazda
Čas prípravy15 min
NáročnosťVeľmi ľahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
500g
vyzretého camembertu
100g
masla
100g
žervé
1
cibuľa
2
čajové lyžičky mletej papriky (sladkej nebo údenej)
1
polievková lyžica medu
50ml
pšenicného piva
1/2
čajovej lyžičky mletej rasce
soľ, čierne korenie

Postup prípravy

Krok 1
Zmäknuté maslo vymiešame do peny, zmiešame ho s jemne nakrájaným camembertom a pridáme žervé.
Krok 2
Cibuľu nasekáme nadrobno a na troche masla ju opražíme dosklovata.
Krok 3
Pridáme ju do syrovej zmesi a všetko ochutíme mletou paprikou, medom, soľou, čiernym korením a rascou.
Krok 4
Podávame s čerstvým pečivom a nakladanou zeleninou.
Tip:
Namiesto camembertu môžete použiť aj syr brie, romadur alebo limburger.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Ďalšie recepty s predjedlami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich