Hľuzovkové carpaccio

Hľuzovkové carpaccio
Čas prípravy10 min
NáročnosťVeľmi ľahká
Počet porcií1

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
150g
sviečkovej Qualivo
1
polievková lyžica vyzretého balzamikového octu
1
polievková lyžica hľuzovkového olivového oleja
1
polievková lyžica hľuzovkového pyré
čerstvo mleté čierne korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Sviečkovú nakrájame na tenké plátky, ktoré jemne roztlačíme nožom.
Krok 2
Rovnomerne ich postriekame octom a olejom, osolíme a posypeme čiernym korením.
Krok 3
Nakoniec pridáme malé kúsky hľuzovkového pyré.
Náš tip:
Hovädzie carpaccio dobre dopĺňajú kvalitné mladé červené vína, napr. ovocité Nebbiolo z Pie montu, Nebbiolo d’Alba či Gattinara D. O. C. G.
Ďalšie recepty s predjedlami

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich