Mettensuppe

Mettensuppe
Čas prípravy90 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
250g
predného hovädzieho mäsa 
2
špikovej kosti
3
väčšie mrkvy
1
petržlen
1
cibuľa
1/2
póru
2
frankfurtské párky
4
biele klobásy
1
čajová lyžička drveného koriandra
čierne korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Mäso, kosti a zeleninu vložíme do hrnca a zalejeme štyrmi litrami studenej vody.
Krok 2
Varíme na miernom plameni približne dve hodiny, potom pridáme koriander, soľ i korenie a krátko povaríme. Z vývaru vyberieme všetky ingrediencie, necháme ho vychladnúť a z povrchu odoberieme tuk.
Krok 3
Následne polievku ohrejeme, pridáme do nej varené hovädzie mäso, na kolieska nakrájané údeniny a uvarené vlasové rezance.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Salad
Ďalšie recepty na polievky
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich