Mettensuppe
![Mettensuppe](https://cdn.metro-online.com/-/media/Project/MCW/SK_Metro/images/recepty/polievky-vyvary/mettensuppe-h1.jpg?rev=a0f1e436818740bd8be290505da7e893&w=1392&hash=175FD20D7C20EA9D2E001854F2C0A2D0)
Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
250g
predného hovädzieho mäsa 2
špikovej kosti3
väčšie mrkvy1
petržlen1
cibuľa1/2
póru2
frankfurtské párky4
biele klobásy1
čajová lyžička drveného koriandračierne korenie
soľ
Postup prípravy
Krok 1
Mäso, kosti a zeleninu vložíme do hrnca a zalejeme štyrmi litrami studenej vody.
Krok 2
Varíme na miernom plameni približne dve hodiny, potom pridáme koriander, soľ i korenie a krátko povaríme. Z vývaru vyberieme všetky ingrediencie, necháme ho vychladnúť a z povrchu odoberieme tuk.
Krok 3
Následne polievku ohrejeme, pridáme do nej varené hovädzie mäso, na kolieska nakrájané údeniny a uvarené vlasové rezance.