Grilovaný srnčí chrbát s pórom

Grilovaný srnčí chrbát s pórom
Čas prípravy25 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1kg
vykosteného srnčieho chrbta
1
pozdĺžne rozkrojený pór
rozmarín
olivový olej
čierne mleté korenie
soľ

Postup prípravy

Krok 1
Srnčí chrbát očistíme a nakrájame na 6 dielov.
Krok 2
Jednotlivé plátky póru blanžírujeme v osolenej vode a potom ich sprudka schladíme v ľadovej vode.
Krok 3
Mäso osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a na každý kúsok položíme vetvičku rozmarínu.
Krok 4
Pripravené mäso opatrne zabalíme do póru a zviažeme kuchynskou šnúrkou.
Krok 5
Balíčky grilujeme pri strednej teplote približne 3 minúty z každej strany. Teplota jadra by mala byť 60 °C.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Ďalšie recepty zo zveriny
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich