Tagliatelle s kalmármi v paradajkovom vývare

Tagliatelle s kalmármi v paradajkovom vývare
Čas prípravy20 min
ObťažnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
500g
kalmárov
750g
cestovín tagliatelle
150g
paradajok
7
červených pepperoncini
cesnak
olivový olej
morská soľ

Postup prípravy

Krok 1
Kalmáre očistíme a nakrájame na prúžky.
Krok 2
Jemne nasekáme strúčik cesnaku a pepperoncini.
Krok 3
Rozpálime olivový olej, na ktorom osmažíme nakrájané kalmáre, pridáme cesnak, štipku posekaných pepperoncini (na špičku noža). Do takto pripraveného základu pridáme na kocky nakrájané paradajky, ktoré mierne podusíme a dochutíme soľou.
Krok 4
Uvarené tagliatelle scedíme a premiešame so zmesou z kalmárov.
Krok 5
Z tagliatelle vytvoríme na tanieri hniezdo a okraj taniera dozdobíme pepperoncinmi.
Pre vás
ZÁKAZNÍCI
Staňte sa METRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte sa zákazníkom METRO a užívajte si všetky výhody  
Získať  METRO kartu
Metro karta
NEWSLETTER
prihláste se na odber noviniek
zistite viac o exkluzívnych novinkách  
Chcem odoberať newsletter
Newslettter
Ďalšie recepty s plodmi mora
Objavte ich
Všetky naše recepty
Objavte ich
Všetky položky v sortimente
Objavte ich