Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými paradajkami a petržlenom

Linguine s grilovanými krevetami, čerstvými paradajkami a petržlenom
Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií4

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
500g
cestovín linguine
400g
kreviet
1
strúčik cesnaku
10dcl
bieleho vína
5
paradajok
petržlen
šalotka
mascarpone
maslo

Postup prípravy

Krok 1
Na panvici si rozohrejeme maslo, na ktorom zľahka speníme šalotku a cesnak, prilejeme kvapku bieleho vína a pridáme krevety.
Krok 2
Krevety orestujeme, pridáme na kocôčky nakrájané paradajky a povaríme zhruba 2 minúty.
Krok 3
Do osolenej vriacej vody vsypeme cestoviny a uvaríme al dente (približne 8 minút).
Krok 4
Scedené cestoviny pridáme ku krevetám, premiešame, osolíme, posypeme nahrubo nakrájaným petržlenom a podávame.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Ďalšie recepty s plodmi mora

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich