Grilovaný kurací steak so špargl'ou

Grilovaný kurací steak so špargl'ou
Čas prípravy1 hod
NáročnosťĽahká
Počet porcií10

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1500g
Kuracie prsia
100ml
Rama Culinesse Profi
100ml
Olej
50g
Knorr Marináda na kuracie
2l
Voda
500g
Knorr Holandské omáčka Tetrepak
100g
Šalotka
200ml
voda
20g
Petržlenová vňať
1000g
Špargla
100g
Maslo
Redkvička červená
Soľ
10
Vajcia
150g
Ocot
Soľ

Postup prípravy

Príprava mäsa:
1. Kuracie prsia okoreňte Knorr Marinádou na kuracie, potrite olejom a nechajte odstáť na chladnom mieste 10 min.
2. Na panvici si ugrilujte kuracie prsia a dajte do konvenktomatu piecť pro teplote 160°C na 20min.
Omáčka:
1. Čerstvú Na tuku Rama Culinesse Profi si orestujte šalotku, pridajte víno a nechajte zredukovať.
2. Pridajte norr holandskú omáčku, prevarte a podľa potreby dochuťte soľou.
Zelenina:
1. Očistenú špargľu si uvarte v slanej vode.
2. Na panvici rozohrejte maslo, přidajte uvarenú špargľu, redkvičku a krátko prehrejte.
Stratené vajcia:
1. Z Do hrnca dajte variť vodu, pridate soľ a ocot.
2. Keď voda zovrie, rozbite vajíčko do naberačky a pomaly ho vkladejte do variacej vody.
Ďalšie recepty s hydinou

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich