Hovädzí burger s kozím syrom

Hovädzí burger s kozím syrom
Čas prípravy20 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií10

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
1000g
hovädzieho mäsa
40dkg
kozieho syra
10
žemlí na hamburgery
200g
bylinkového masla
hlávkový či ľadový šalát
panenský olivový olej
med

Postup prípravy

Krok 1
Najprv si zomelieme hovädzie mäso. Do mäsa nemusíme pridávať žiadne korenie, iba ho pomocou fólie vytvarujeme.
Krok 2
Mäso podľa chuti ogrilujeme. Súčasne si pripravíme niekoľko plátkov kozieho syra a čerstvý šalát.
Krok 3
Žemľu rozkrojíme na dve polovice. Spodnú polovicu potrieme bylinkovým maslom, pridáme plátok šalátu a plátok mäsa so syrom.
Krok 4
Nakoniec burger zakvapkáme medom, priklopíme hornou polovicou žemle a podávame.
Ďalšie recepty s hovädzím

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich