Grilovaná salsiccia, horčicový dresing a šalát z rukoly

Čas prípravy30 min
NáročnosťĽahká
Počet porcií5

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
Grilovaná salsiccia:
5ks
Salsiccia čerstvá talianska klobása chladená
Trochu rastlinného oleja na potretie grilu
Dresing z horčice a zázvoru:
4lyžice
hrubozrnnej horčice
2lyžice
METRO Chef dijonskej horčice
2-3lyžice
METRO Chef kyslej smotany
1-2lyžice
METRO Chef majonézy
1lyžica
nastrúhaného zázvoru
1lyžica
medu alebo podľa chuti
Šalát z rukoly, paradajok a píniových orieškov:
2lyžice
píniových orieškov
200g
METRO Chef rukoly
150g
METRO Chef cherry paradajok
4lyžice
METRO Chef olivového oleja EV
5lyžice
METRO Premium balzamikového octu vyzretého
75g
METRO Chef parmezán hobliny
3PL
Soľ, čerstvo namleté korenie
Grilované tramezzino:
5plátkov
METRO Chef pšeničného chleba tramezzino
Na potretie METRO Chef Olivový olej EV

Postup prípravy

Postup:
1. Čerstvú taliansku klobásu Salsiccia  grilujeme pomaly pri nižšej teplote najskôr 2 minúty z oboch strán na grilovacej platni alebo rošte (nie na priamom zdroji tepla).
2. Následne gril ešte zaklopíme a salsicciu necháme dopiecť.
Dresing:
1. Na dresing zmiešame hrubozrnnú a dijonsku horčicu, kyslú smotanu a majonézu.
2. Dochutíme nastrúhaným zázvorom, soľou, korením a medom.
Šalát:
1. Píniové oriešky nasucho opečieme na panvici a necháme schladnúť.
2. V mise zľahka zmiešame rukolu a na menšie kúsky nakrájané cherry paradajky.
3. Z olivového oleja a balzamikového octu vyšľaháme zálievku, osolíme a okoreníme.
4. Šalát ochutíme pripravenou zálievkou a posypeme opraženými orieškami a hoblinami parmezánu.
Grilované tramezzino:
1. Tramezzino rozkrájame na niekoľko trojuholníkov, polejeme olivovým olejom a dáme krátko opiecť na gril z oboch strán.
Ďalšie recepty s bravčovým mäsom

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich