Grilovaná salsiccia, horčicový dresing a šalát z rukoly

Čo budete potrebovať?
MnožstvoIngrediencie
Grilovaná salsiccia:
5ks
Salsiccia čerstvá talianska klobása chladenáTrochu rastlinného oleja na potretie grilu
Dresing z horčice a zázvoru:
4lyžice
hrubozrnnej horčice2lyžice
METRO Chef dijonskej horčice2-3lyžice
METRO Chef kyslej smotany1-2lyžice
METRO Chef majonézy1lyžica
nastrúhaného zázvoru1lyžica
medu alebo podľa chutiŠalát z rukoly, paradajok a píniových orieškov:
2lyžice
píniových orieškov200g
METRO Chef rukoly150g
METRO Chef cherry paradajok4lyžice
METRO Chef olivového oleja EV5lyžice
METRO Premium balzamikového octu vyzretého75g
METRO Chef parmezán hobliny3PL
Soľ, čerstvo namleté korenieGrilované tramezzino:
5plátkov
METRO Chef pšeničného chleba tramezzinoNa potretie METRO Chef Olivový olej EV
Postup prípravy
Postup:
1. Čerstvú taliansku klobásu Salsiccia grilujeme pomaly pri nižšej teplote najskôr 2 minúty z oboch strán na grilovacej platni alebo rošte (nie na priamom zdroji tepla).
2. Následne gril ešte zaklopíme a salsicciu necháme dopiecť.
2. Následne gril ešte zaklopíme a salsicciu necháme dopiecť.
Dresing:
1. Na dresing zmiešame hrubozrnnú a dijonsku horčicu, kyslú smotanu a majonézu.
2. Dochutíme nastrúhaným zázvorom, soľou, korením a medom.
2. Dochutíme nastrúhaným zázvorom, soľou, korením a medom.
Šalát:
1. Píniové oriešky nasucho opečieme na panvici a necháme schladnúť.
2. V mise zľahka zmiešame rukolu a na menšie kúsky nakrájané cherry paradajky.
3. Z olivového oleja a balzamikového octu vyšľaháme zálievku, osolíme a okoreníme.
4. Šalát ochutíme pripravenou zálievkou a posypeme opraženými orieškami a hoblinami parmezánu.
2. V mise zľahka zmiešame rukolu a na menšie kúsky nakrájané cherry paradajky.
3. Z olivového oleja a balzamikového octu vyšľaháme zálievku, osolíme a okoreníme.
4. Šalát ochutíme pripravenou zálievkou a posypeme opraženými orieškami a hoblinami parmezánu.
Grilované tramezzino:
1. Tramezzino rozkrájame na niekoľko trojuholníkov, polejeme olivovým olejom a dáme krátko opiecť na gril z oboch strán.