Dresing Tisíc ostrovov

Dresing Tisíc ostrovov
Čas prípravy15 min
NáročnosťVeľmi ľahká
Počet porcií1

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
450g
majonéza
150g
mlieko 1,5%
150g
kečup jemný
5g
soľ kamenná
60g
petržlen hladkolistá
20g
feferónky čerstvé
10g
Tabasco červené
50g
limetky (na šťavu)

Postup prípravy

1. Petržlen umyjeme a zo stoniek otrháme lístky, ktoré nakrájame na malé kocky.
2. Feferónky pozdĺžne rozkrojíme, špičkou noža vyberieme semienka a nakrájame na kocky.
3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, soľ, limetkovú šťavu a metličkou všetko rozmiešame.
4. Podľa potreby upravíme konzistenciu mliekom.
5. Do dresingu pridáme nakrájané feferónky a petržlen.
6. Dresing ochutnáme s kúskom zeleniny a prípadne ho dochutíme.
Komentár kuchára:
Možno použiť ku grilovaným mäsám, na ryby, morské plody, hydinu, vegetariánske pokrmy a šaláty. Najvhodnejšie použitie je na krevety a ustrice.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Ďalšie recepty na marinády

Objavet ich
Všetky naše recepty

Objavet ich
Všetky položky v sortimente

Objavet ich