Dijonský dip

Dijonský dip
Čas prípravy30 min
NáročnosťVeľmi ľahká
Počet porcií6

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
150ml
kyslej smotany
2
polievkové lyžice majonézy
1
polievková lyžica dijonskej horčice 
soľ
čierne korenie

Postup prípravy

Zmiešame smotanu, majonézu a horčicu, dochutíme soľou a korením a necháme odpočinúť v chladničke aspoň 30 minút.
Tip:
TIP Dip skvele chutí najmä s grilovanými zemiakmi, sladkými zemiakmi, cviklou a koreňovou zeleninou. Podľa chuti doň môžete pridať aj cesnak alebo čerstvé bylinky.
Ďalšie recepty na marinády

Objavet ich
Všetky naše recepty

Objavet ich
Všetky položky v sortimente

Objavet ich