Krém z bielej čokolády s ihličím a strúhankou

Krém z bielej čokolády s ihličím a strúhankou
Čas prípravy
NáročnosťĽahká
Počet porcií5

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
350g
kryštálového cukru
5g
rozmarínu
350g
mandlí
250g
hladkej múky
150g
kakaového prášku
300g
masla
2g
soli
2 750g
bielej čokolády
20ml
smotany 33 %
650g
pasterizovaných žĺtkov
20g
dehydrovaného čiastočne pomixovaného ihličia
5g
prachu borievky
200g
ihličia

Postup prípravy

Krok 1
Vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, zamiešame do nej žĺtky, ihličie a borievku.
Krok 2
Keď sa zmes trochu vychladí, pridáme vyšľahanú smotanu a zmesou naplníme rôzne druhy foriem.
Krok 3
Čokoládovú strúhanku pripravíme z cukru, rozmarínu a mandlí, ktoré zmixujeme v mixéri.
Krok 4
Následne pridáme ostatné suroviny a vypracujeme cesto, ktoré dáme zamrznúť.
Krok 5
Medzitým vyhrejeme rúru na 120 °C, zamrznuté cesto nahrubo nastrúhame na silikónovú fóliu na plech a 2 hodiny sušíme.
Pre vás
ZÍSKAJTE METRO KARTU
Objavujte viac ako 30 tisíc produktov pod jednou strechou  pre profesionálov a všetkých milovníkov jedla.
Získať  METRO kartu
METRO NEWSLETTER
Nenechajte si ujsť informácie o novinkách, akciové ponuky, tipy  pre vaše nákupy alebo trendy a inšpiratívne recepty.
Chcem odoberať newsletter
Cake
Ďalšie recepty s dezertmi

Objavte ich
Všetky naše recepty

Objavte ich
Všetky položky v sortimente

Objavte ich