Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Základom omáčky je mäsová šťava, ktorá zostane na panvici po opečení kačky alebo kačacích pŕs. Ak je na šťave z mäsa vrstva tuku, zoberieme ho lyžicou alebo ho zlejeme.
2. Teplou vodou umyjeme pomaranč a olúpeme kôru vo veľmi tenkých prúžkoch. Potom pomaranč rozpolíme a vytlačíme z neho šťavu.
3. Do mäsovej šťavy pridáme šťavu z pomaranča a kôru a všetko necháme povariť.
4. Po krátkom povarení vmiešame smotanu a omáčku dochutíme soľou, čiernym mletým korením a medom. Pre ešte bohatšiu chuť môžete pridať taktiež trochu pomarančového likéru.
Náš tip: Na dosiahnutie lepšieho a jemnejšieho výsledku použite pri škrabaní pomarančov škrabku na citrusovú kôru. Dajte taktiež pozor, aby ste nezlúpli ani trochu bielej drene pod kôrou – má horkú chuť.
Pomaranče Lane Late 1/3 I. čerst. 1x1 kg
Viac o produkte
Kunín Smotana na varenie živoč. 12% 1x1 l
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment