leto pod šírim nebom
GRILOVACIA SEZÓNA 2024
Ako vybrať správny gril?
Výber kvalitného grilu je základom pre úspešné grilovanie. S dnešnou širokou ponukou rôznych typov a cenových relácií je možné nájsť ideálny model podľa vašich preferencií. Nezabudnite pri výbere a používaní grilu na bezpečnosť a správnu údržbu.
A čo by ste mali pri výbere zvážiť? Okrem obstarávacej ceny určite aj zdroj energie a s tým spojené náklady na spotrebu, rozmery grilu a jeho manipuláciu, čas potrebný na rozžeravenie, funkciu regulácie teploty a náročnosť údržby.
a teraz do kuchyne...
kurča musí mať šťavu
Úprava kurčaťa na grile ponúka mnoho možností. Mnohí uprednostňujú plátky mäsa, ktoré sa dobre prepečú, a zároveň zostávajú šťavnaté. Správna príprava kurčaťa na grile si vyžaduje trpezlivosť a strednú teplotu, aby ste dosiahli krehké a šťavnaté mäso bez vysušenia či spálenia.
tajomstvo šťavnatých steakov
Kvalitný hovädzí steak je perla každej grilovacej oslavy. Jeho príprava si vyžaduje isté umenie a skúsenosti, no kľúčom k úspechu je správny výber mäsa. Hovädzie mäso je bohatým zdrojom bielkovín a železa a tvorí obľúbenú súčasť slovenského jedálnička.
Súčasťou ponuky METRO sú rôzne rezy, ktoré vám poskytnú bohatý výber možností. Steakové mäso môžete zakúpiť jednotlivo, balené a kalibrované na porcie, čo ušetrí váš čas a umožní vám ochutnať rôzne chovné plemená a rezy. Mäso balené vo vákuu môže zrieť počas celej doby prepravy, čo zabezpečí dlhšiu trvanlivosť (3-4 mesiace od zabalenia) pri vhodnom skladovaní.