tajomstvá šéfkuchárov

DANIEL TILINGER PREDSTAVUJE: JESEŇ A RYBY

Na tomto kurze poodhalíme tajomstvá práce s rybami pod vedením šéfkuchára Daniela Tilingera na tému Jeseň a ryby. Zameriame na správne filetovanie rôznych druhov rýb, ich prípravu a spôsoby úpravy, ktoré vyzdvihnú ich chuť a textúru. Prepojíme ich s čerstvými sezónnymi jesennými surovinami, ako sú tekvica, kapusta či huby, aby ste získali komplexné a inšpiratívne jesenné jedlá.

DANIEL TILINGER

V súčasnosti je šéfkuchárom v reštaurácii ECK, v ktorej sôsobí už od jej vzniku. Hlavnou myšlienkou je spojenie jedinečnej lokality, jedla, vína a umenia, ktoré prepája celkový dojem z interiéru a exteriéru.

ČO SI PRIPRAVÍME A OCHUTNÁME?

  • morský jazyk/tekvica/šampiňóny

  • treska/kapusta/mušle

  • morský čert/hrozienka/curry

  • morský vlk/fazuľky/bazalka

KEDY: 22.10.2024 o 13:00 hod
KDE: Hotelová Akadémia, Hlinská 31,  01001 Žilina
CENA: 59 € bez DPH / 70,80 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 20 osôb.

registrácia

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa