BEZ KOMPROMISOV: ULTRA ČERSTVO a PRECÍZNE

Tento kurz nie je o kompromisoch. Je o tom, ako dostať maximum z ultra čerstvých surovín, ako pracovať s technikou, ktorá rešpektuje ich charakter, a ako vytvoriť tanier, ktorý má presnosť, štýl a chuť. Patrik Pokrývka, šéfkuchár s citom pre detail a kombinácie, vás prevedie 4 autorskými receptami, ktoré spájajú využitie čerstvých surovín, moderné spracovanie a profesionálny plating.

 

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ?

  • Zubáč, cuketa, buer blanc, štuchané zemiaky, kôpor

  • Pstruh lososovitý, kaleráb, ančovičky a papriková omáčka

  • Štrbské krúpy a špenát, konfitovaný žĺtok, hiadlovec espuma, lieskovce, egreš

  • Tvarohové guličky s karamelizovanými slivkami a lieskovcami

KEDY: 27. novembra 2025 o 13.00 hod
KDE: Hotel Sitno, Vyhne
CENA: 59 € bez DPH / 72,57 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 20 osôb.

registrácia

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa