TAJOMSTVÁ ŠÉFKUCHÁROV: FRANCÚZSKA KLASIKA s Danielom Tilingerom

Francúzska kuchyňa je základom svetovej gastronómie – a teraz máte jedinečnú príležitosť zažiť ju v tej najčistejšej forme. Daniel Tilinger, šéfkuchár s fine dining DNA, vás prevedie výberom ikonických jedál, ktoré kombinujú eleganciu, techniku a chuťový zážitok.

Tento kurz nie je len o receptoch – je to o pochopení princípov, o práci s čerstvými surovinami, o tom, ako klasiku pretaviť do moderného reštauračného menu, ktoré zaujme aj náročného hosťa. Ak hľadáte inšpiráciu, technickú precíznosť a nové impulzy pre vašu kuchyňu, toto je kurz, ktorý si nemôžete nechať ujsť.

 

NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ?

  • Mäso: Vol-au-Vent – jemné teľacie ragú v lístkovom ceste s hráškom

  • Ryba: Sole Meunière – klasická platesa na masle s citrónom a petržlenovou vňaťou

  • Zelenina: Gratinovaná endívia so šunkou od kosti

  • Ovocie: Tarte Tatin – jablkový koláč, maslová zmrzlina

KEDY: 30. septembra 2025 o 13,00 hod
KDE: Hotel Senec Lake & Aqua resort, Slnečné jazerá, Senec
CENA: 59 € bez DPH / 72,57 € s DPH

Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 20 osôb.

registrácia

Registrácia je pozastavená z dôvodu naplnenia kapacity.

Card
Staňte sa zákazníkom

Registrovať sa