BEZ KOMPROMISOV: ULTRA ČERSTVO a PRECÍZNE
Tento kurz nie je o kompromisoch. Je o tom, ako dostať maximum z ultra čerstvých surovín, ako pracovať s technikou, ktorá rešpektuje ich charakter, a ako vytvoriť tanier, ktorý má presnosť, štýl a chuť. Patrik Pokrývka, šéfkuchár s citom pre detail a kombinácie, vás prevedie 4 autorskými receptami, ktoré spájajú využitie čerstvých surovín, moderné spracovanie a profesionálny plating.
NA ČO SA MÔŽETE TEŠIŤ?
-
Zubáč, cuketa, buer blanc, štuchané zemiaky, kôpor
-
Pstruh lososovitý, kaleráb, ančovičky a papriková omáčka
-
Štrbské krúpy a špenát, konfitovaný žĺtok, hiadlovec espuma, lieskovce, egreš
-
Tvarohové guličky s karamelizovanými slivkami a lieskovcami
KEDY: 27. novembra 2025 o 13.00 hod
KDE: Hotel Sitno, Vyhne
CENA: 59 € bez DPH / 72,57 € s DPH
Kurz je určený pre registrovaných HoReCa zákazníkov spoločnosti METRO Cash & Carry SR s.r.o. Vstupenka platí pre jednu osobu a počet miest je limitovaný na 20 osôb.