Zákazníci, využite špeciálnu ponuku a oslávte historicky prvý Deň súkromného podnikania

Bratislava, 10. 10. 2016

Historicky prvý Deň súkromného podnikania je tu. Utorok 11. októbra 2016 využili stovky slovenských podnikateľov na to, aby pripravili špeciálnu ponuku na tento deň pre svojich zákazníkov. Sleduje a preverte si teda aj vy, aké prekvapenia, zľavy či zaujímavé akcie podnikatelia vo vašom okolí pre vás pripravili a vzdajte tak na oplátku hold ich namáhavej a poctivej práci.

Princíp je jednoduchý. Každý z podnikateľov, ktorý sa chce zapojiť do kampane organizovanej spoločnosťou METRO na Slovensku, zverejní ku dňu 11. októbra na webe www.denpodnikania.sk špeciálnu ponuku, ktorú pripravil pre svojich zákazníkov. Práve na uvedenom webe zákazníci nájdu všetky informácie ohľadom špeciálnych ponúk, ktoré pre nich podnikatelia chystajú. Často je to totiž sused, priateľ či blízky známy, ktorý denno-denne v rámci svojho podnikania robí maximum pre svojich zákazníkov a je tu vždy pre nich.

Možno aj vy vo svojom okolí poznáte skutočne obetavého a pracovitého podnikateľa, ktorý sa ešte nezapojil, no túto poctu si zaslúži. Odporučte mu túto možnosť a ťažiť z toho budete spolu s ním.

Naozaj kreatívne ponuky

Podnikatelia sa totiž v Deň súkromného podnikania chcú svojim zákazníkom odmeniť buď špeciálnymi akciovými cenami, rôznymi zľavami, darčekovými poukážkami za nákup, prípadne dávajú do ponuky iné finančné či nefinančné benefity podľa vlastného uváženia. Už dnes možno z webu www.denpodnikania.sk vycítiť, že jednotliví zaregistrovaní podnikatelia vložili do vytvárania svojich ponúk pre zákazníkov obrovskú kreativitu, energiu a často aj kúsok svojho srdca.

Pozoruhodný je tak napríklad nápad Vlasty Lančaričovej, majiteľky pezinského baru U Kocúra, ktorá sa rozhodla pomáhať. Spojila sa s regionálnou nadáciou REVIA - v okolí Pezinka realizuje množstvo komunitných aktivít už viac ako 20 rokov. Jej zákazníci tak budú mať možnosť zaplatiť za každé druhé pivo darcovskou smskou vo forme DMS REVIA na čísle 877. Výťažok z akcie tak poputuje na dobrú vec v réžii nadácie REVIA.

A stále pribúdajú ďalšie ponuky. Kaštieľ Mojmírovce (Nitriansky kraj) ponúka 40% zľavu na wellness služby, Penzión Hviezda z Podunajských Biskupíc - Bratislava poskytne hosťom raňajky zadarmo, športcentrum Ekoma zo Zvolena sprístupní záujemcom bezplatný bowling. Košický svadobný salón La Fiaba zas v tento deň dáva 20% zľavu na prenájom svadobných šiat. Sladký darček čaká zas zákazníkov Obchodného centra Adriana v Trebišove.

Užitočné informácie

Všetky užitočné informácie o Dni súkromného podnikania, vrátane stoviek atraktívnych ponúk, sú zverejnené na webe www.denpodnikania.sk, kde je možné sa registrovať. Zákazníci, vy tiež sledujte web www.denpodnikania.sk a zverejnené ponuky podnikateľov, 11. októbra treba využiť niektorú z nich. Možno tú najlepšiu má práve podnikateľ z vášho regiónu.