Dresing Tisíc ostrovov

Dresing Tisíc ostrovov
Čas prípravy15 min
ObťažnosťVeľmi ľahká
Počet porcií1

Čo budete potrebovať?

MnožstvoIngrediencie
450g
majonéza
150g
mlieko 1,5%
150g
kečup jemný
5g
soľ kamenná
60g
petržlen hladkolistá
20g
feferónky čerstvé
10g
Tabasco červené
50g
limetky (na šťavu)

Postup prípravy

1. Petržlen umyjeme a zo stoniek otrháme lístky, ktoré nakrájame na malé kocky.
2. Feferónky pozdĺžne rozkrojíme, špičkou noža vyberieme semienka a nakrájame na kocky.
3. Do nádoby vložíme majonézu, kečup, soľ, limetkovú šťavu a metličkou všetko rozmiešame.
4. Podľa potreby upravíme konzistenciu mliekom.
5. Do dresingu pridáme nakrájané feferónky a petržlen.
6. Dresing ochutnáme s kúskom zeleniny a prípadne ho dochutíme.
Komentár kuchára:
Možno použiť ku grilovaným mäsám, na ryby, morské plody, hydinu, vegetariánske pokrmy a šaláty. Najvhodnejšie použitie je na krevety a ustrice.
Pre vás
ZÁKAZNÍCI
Staňte sa METRO ZÁKAZNÍKEM
Staňte sa zákazníkom METRO a užívajte si všetky výhody  
Získať  METRO kartu
Metro karta
NEWSLETTER
prihláste se na odber noviniek
zistite viac o exkluzívnych novinkách  
Chcem odoberať newsletter
Newslettter
Ďalšie recepty na marinády
Objavet ich
Všetky naše recepty
Objavet ich
Všetky položky v sortimente
Objavet ich