Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Bulgur prepláchneme a uvaríme podľa návodu v osolenej vode so štipkou rímskej rasce.
2. Papriku nakrájame nadrobno, nasekáme bylinky a vyberieme semienka z granátového jablka. Všetko premiešame s bulgurom a pridáme grenadínový sirup.
3. Pokvapkáme zálievkou z citrónovej šťavy a olivového oleja. Osolíme a okoreníme podľa chuti a dôkladne premiešame.
4. Na zjemnenie možno pridať trocha bieleho jogurtu.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment