Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Z chleba Fenikel nakrájame na tenké plátky, ktoré namočíme do studenej vody s ľadom a citrónom, aby nesčerneli.
2. Z olivového oleja, citrónovej šťavy, cukrového rozvaru (rozvarený cukor s vodou 1 : 1) a soli vymiešame emulziu.
3. Tesne pred podávanímzbavíme jablká jadrovníkov a nakrájame ich na plátky, cibuľu nakrájame na tenké rezance.
4. Na záver všetko premiešame v miske s pripravenou emulziou.
Náš tip: Šalát je vhodnou prílohou k pečenému údenému kolenu
Jablká Gala 70/75 I. čerstvé 1x6,5 kg kartón
Viac o produkte
Fenikel čerstvý váž. cca 1x500 g kartón
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment