Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Umytú a očistenú chobotnicu varíme v slanej vode 10 – 20 minút. Čas varenia závisí od veľkosti a druhu chobotnice.
2. Chobotnicu vyberieme a nakrájame na kocky.
3. Papriku, pepperoncini a cesnak nakrájame na kocôčky, zmiešame s nakrájanou chobotnicou. Ochutíme soľou, čiernym mletým korením, vínnym octom a olivovým olejom.
4. Šalát podávame na tanieri ozdobenom po okraji olivami.
Chobotnica chlad. váž. cca 500 - 1000 g/ks
Viac o produkte
Olitalia Olivový olej extra virgine 1x750 ml
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment