Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Ryba:
Doplnky:
Cena za jednu porciu: 4,33 € (bez DPH)*
Postup:
Príprava mäsa (cca 10 minút):
1. Rybu si dôkladne očistíme od všetkých prípadných krvou zaliatych častí a blán.
2. Najlepšie až tesne pred podávaním rybu nakrájame na veľmi malé kocky.
3. Tie preložíme lyžicou „rozprestretým“ štýlom na tanier.
Príprava zeleniny (cca 10 minút):
1. Olúpanú a očistenú cibuľu si nakrájame na tenké plátky a namočíme ju do ľadovej vody, aby nebola tak ostrá.
2. Medvedie kapary prepláchneme z nálevu a prekrojíme ich na polovice.
3. Z čerstvého umytého feniklu najprv otrháme zelenú časť a potom zvyšok nakrájame na čo najtenšie hoblinky (nastrúhame).
4. Šalát frisée umyjeme a natrháme na drobnejšie kúsky.
Servírovánie:
1. Na tanier s izbovou teplotou a pripraveným rozprestretým tuniakom preložíme štýlovo predpripravené ingrediencie od kapár, cibuľky a šalátu, až po vetvičky z feniklu.
2. Dijónsku horčicu nanesieme pomocou cukrárskeho vrecka alebo kornútku z papiera na pečenie.
3. Nakoniec všetko dôkladne osolíme soľou Fleur de Sel a riadne pokvapkáme extra panenským olivovým olejom.
4. Podľa ľubovôle servírujeme s čerstvým bielym pečivom a pohárom vína.
Tuniak žltoplutvý filet fresh 0,8-4,5 kg
Viac o produkte
Fenikel čerst. 1x500 g vanička
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment