Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Príloha:
Příprava:
1. Na rozohriatom masle speníme najemno nakrájanú šalotku, vsypeme slimačie mäso a zľahka orestujeme.
2. Pridáme nasekaný cesnak, pastis, smotanu a bylinky.
3. Všetko necháme zľahka prevariť a podľa chuti osolíme a okoreníme.
4. Očistený paštrnák povaríme a spolu s teplou smotanou a maslom vymixujeme na hladké pyré, ktoré dochutíme soľou a korením.
5. Ľahko osolený a okorenený špik opečieme vo vlastnom tuku a podávame ako doplnok k slimákom a pyré. Recept podľa šéfkuchára Romana Dolejša.
Cesnak Gourmet 50+ čerst. 1x250 g sieť
Viac o produkte
Burro di Bufala maslo 82% chlad. 1x125 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment