Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Cena za jednu porciu: 1,96 €
Postup:
Príprava paradajok a oregana (cca 5 minút):
1. Umyté paradajky rozkrojíme a ogrilujeme na panvici bez oleja. Po opečení ich pokvapkáme olivovým olejom a osolíme. Oregano umyjeme, otrháme na lístky a uchováme pod namočeným obrúskom.
Příprava ciabatty (cca 5 minút):
1. Ciabattu nakrájame na plátky a tesne pred podávaním ich opečieme v toasteri.
Servírovánie: Na tanier naaranžujeme opečené paradajky a jemne ich ochutíme balzamikovým octom. Vedľa nich položíme mozzarellu a ochutíme ju čersto namletým čiernym korením. Pokrm doplníme lístkami oregana. Celý pokrm pokvapkáme kvalitným olivovým olejom. Ako doplnok podávame opečenú ciabattu, ktorú rovnako pokvapkáme olivovým olejom.
Tipy kuchára:
1. Kvôli zachovaniu charakteristickej chuti mozzarellu nesmieme servírovať ihneď ako ju vyberieme z chladničky.
2. V tomto recepte sme použili balzamikový ocot v spreji, odporúčame však použiť starené balzamiko, ktoré má intenzívnejšiu chuť a vôňu. Záleží na cenovej politike vo Vašom podniku, za koľko môžete pokrm preda.
Cascina Verdesole Mozzarella di bufala bambini chlad. 1x500 g
Viac o produkte
Horeca Select Rajčiny cherry mix I. ESP čerst. 1x2,5 kg kartón
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment