Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Hrebenatky očistíme, vyberieme mäso, spodnú lastúru očistíme, osušíme a uchovávame v teple.
2. Do mäkkého masla pridáme nasekaný petržlen, šalotku a cesnak. Všetko zmiešame.
3. Osušené mäso z mušlí dáme do lastúry a potrieme ho burgundským maslom.
4. Na gratinovaciu misku nasypeme hrubozrnnú morskú soľ, na ktorú dáme lastúru s mušľami, a v rozohriatej rúre (cca 180 °C) ju pečieme cca 3 minúty.
5. Podávame v teplej gratinovacej miske. Ako príloha je vhodná francúzska bageta.
Hrebenatka vylúpaná 20-40kg/ks chlad. váž. cca 1 kg
Viac o produkte
Petržlen hladkolistý v kelímku čerst. chlad. 1x1 ks
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment