Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Sviečkovú nakrájame na tenké plátky, ktoré jemne roztlačíme nožom.
2. Rovnomerne ich postriekame octom a olejom, osolíme a posypeme čiernym korením.
3. Nakoniec pridáme malé kúsky hľuzovkového pyré.
Náš tip: Hovädzie carpaccio dobre dopĺňajú kvalitné mladé červené vína, napr. ovocité Nebbiolo z Pie montu, Nebbiolo d’Alba či Gattinara D. O. C. G.
Postup krok za krokom:
Ondoliva Olivový olej extra virgine 1x1 l
Viac o produkte
Borges Balsamico vínny ocot 1x250 ml
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prehľadávať sortiment