Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Prielohy 1 010 07 Žilina
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Príprava:
1. V miske zmiešame obsah sáčku s grilovacím korením s 2 - 3 polievkovými lyžicami oleja.
2. V zmesi obalíme Hermelíny.
3. Syry zabalíme do alobalu. Syry nebalíme späť do pôvodnej fólie.
4. Hermelíny v alobale dáme na rozpálený gril a grilujeme 5 - 10 minút z každej strany. Odporučujeme dĺžku grilovania upraviť podľa skúseností s vlastným grilom.
5. Po dogrilovaní rozbalíme alobal a syr z neho opatrne preložíme na tanier. Hermelín sa vo vnútri krásne roztečie, na povrchu ho pohromade drží jeho kôrka - pri manipulácii je dôležité nepoškodiť jeho celistvosť, inak syr vytečie.
TIP:
Ku grilovanému hermelínu sa ideálne hodia nakladané brusnice. Ako prílohu môžeme podávať upečené bagetky s bylinkovým maslom.
Hermelín na vyprážanie 30x120 g
Viac o produkte
Avokádo Grilovacie korenie 1x1100 g
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment