Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Prielohy 1 010 07 Žilina
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Jahody na polievku očistíme od lístkov, umyjeme, rozmixujeme a pridáme cukor podľa chuti.
2. Jogurt s medom zmiešame, dáme do zmrzlinovača a vymiešame zmrzlinu.
3. Väčšie jahody očistíme, nakrájame na štvrtiny a pridáme k nim dohusta zredukované portské víno.
4. Ovsené vločky upečieme s hnedým cukrom a škoricou dozlatista.
5. Studené müsli potom položíme do stredu taniera, na ne dáme kopček zmrzliny a okolo poukladáme jahody v portskom víne. Na záver na tanier nalejeme vychladenú jahodovú polievku.
Barros Porto Ruby Special Reserve 1x750 ml
Tipy zo sortimentu
Jahody II. čerst. 1x500 g vanička
Viac o produkte
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment