Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Po olúpaní odkrojíme zo špargle drevnaté konce a spolu so šupkami ich použijeme na prípravu vývaru.
2. Šalotku nakrájanú na drobné kocôčky orestujeme vo väčšom hrnci na masle (časť si necháme na zjemnenie hotovej polievky) a vsypeme zemiaky.
3. Bielu špargľu nakrájame na kocôčky a pridáme k zemiakom. Všetko orestujeme, zalejeme väčšou časťou vývaru a varíme domäkka.
4. Zelenú špargľu určenú na vloženie do polievky uvaríme v inom hrnci na zhryz. Kúsky zemiakov a špargle osolíme, rozmixujeme, podľa potreby nariedime trochou vývaru, zjemníme zvyšným maslom a smotanou, ochutíme soľou a citrónovou šťavou. Pred podávaním polievku napeníme mixérom.
Tipy:
Postup krok za krokom:
Losos atlantický filet trim D
Viac o produkte
Špargľa biela cz 10+ 10x500 g kartón
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment