Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Orientačná cena za porciu: 7 Kč Odporúčaná predajná cena: 65 Kč
Postup:
1. Šošovku zalejeme jedným litrom vody a varíme na miernom plameni približne 30 minút, kým sa voda nevstrebe a šošovka nezmäkne.
2. V druhom hrnci rozohrejeme olej a dozlatista na ňom opražíme morčacie prsia nakrájané na menšie kúsky. Potom mäso vyberieme a odložíme bokom.
3. V rovnakej nádobe krátko orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu a na kocôčky nakrájané zemiaky, mrkvu a zeler.
4. Zeleninu ochutíme karí a rímskou rascou, zalejeme mliekom a ½ l vody a uvaríme domäkka. Potom pridáme morčacie mäso, varenú šošovicu a na miernom plameni všetko prevaríme zhruba 5 minút.
Poznámka: Zelená šošovica je bohatá na železo a vlákninu a je významným zdrojom energie. Pred varením sa nemusí namáčať a zároveň si po uvarení drží svoj tvar.
Hydina Kubus Morčacie prsia chlad.
Viac o produkte
Mrkva karotka praná nová čerst. 1x5 kg fólia
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment