Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Cibuľu a cesnak nasekáme na kocôčky a zľahka ich opražíme na malom množstve oleja. Podlejeme bielym vínom, prisypeme korenie a necháme prehriať.
2. Pridáme nahrubo nakrájanú červenú repu, repnú šťavu a kurací vývar.
3. Prehrejeme, ochutíme malinovým octom, čili a jemne nasekaným kôprom a potom všetko rozmixujeme na jemné pyré. Vmiešame crème fraîche a nakoniec dochutíme citrónovou šťavou a soľou.
4. Polievku nalejeme do tanierov, vložíme kúsok údeného halibuta a posypeme kúskami kôpru.
5. Na záver polievku zjemníme a dozdobíme smotanou.
Repa červená 50+ čerst. 1x5 kg sieť
Viac o produkte
Cibuľa biela Gourmet 50+ čerst. 1x500 g sieť
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment