Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. V miske dôkladne premiešame 100 g múky a 200 ml vody.
2. Nádobu zakryjeme kuchynskou fóliou a na niekoľkých miestach ju prepichneme. Necháme 12 hodín odpočívať pri 20 °C, premiešame a znovu uložíme.
3. Po ďalších 12 hodinách vmiešame 100 g múky a 200 ml vody – tento postup zopakujeme ešte trikrát. V poslednej fáze pridáme iba 100 g múky, vodu vynecháme.
4. Pripravený kvá- sok použijeme v potrebnom množstve na prípravu chleba, zvyšok uložíme do vymytého pohára, voľne uzavrieme, aby mohol dýchať, a uložíme ho do chladničky na neskoršie použitie. Zhruba raz týždenne „oživíme“ kvások pridaním múky a vody.
Biomila Ražná múka hladká BIO 1x900 g
Viac o produkte
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment