Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Zelenina:
Postup:
1. Jelenie ossobuco osolíme, okoreníme, posypeme mletým korením na divinu a opečieme.
2. Koreňovú zeleninu nakrájame a spolu s cibuľou z nej pripravíme tmavý základ.
3. Pridáme bylinky a cesnak, zalejeme vínom a vývarom, vložíme naspäť jelenie mäso a pečieme v rúre domäkka.
4. Hotové ossobuco vyberieme a zeleninu prepasírujeme.
5. Omáčku zredukujeme a nakoniec zjemníme maslom.
Podávame so zeleninou krátko opečenou na panvici.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment