Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Srnčí chrbát očistíme a nakrájame na 6 dielov.
2. Jednotlivé plátky póru blanžírujeme v osolenej vode a potom ich sprudka schladíme v ľadovej vode.
3. Mäso osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a na každý kúsok položíme vetvičku rozmarínu.
4. Pripravené mäso opatrne zabalíme do póru a zviažeme kuchynskou šnúrkou.
5. Balíčky grilujeme pri strednej teplote približne 3 minúty z každej strany. Teplota jadra by mala byť 60 °C.
Postup krok za krokom:
Srnčí chrbát očistíme a nakrájame na 6 dielov. Jednotlivé plátky póru blanžírujeme v osolenej vode a potom ich sprudka schladíme v ľadovej vode.
Mäso osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a na každý kúsok položíme vetvičku rozmarínu.
Pripravené mäso opatrne zabalíme do póru a zviažeme kuchynskou šnúrkou.
Balíčky grilujeme pri strednej teplote približne 3 minúty z každej strany. Teplota jadra by mala byť 60 °C.
Aspius Srnčí chrbát s k. mraz. váž. cca 2 kg
Viac o produkte
Rozmarín v kelímku čerst. 1x1 ks
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment