Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Rybu naporciujeme na kúsky s veľkosťou asi 50 g a osolíme.
2. Pripravíme si hladké cestíčko z dijonskej horčice, vajca, hladkej múky a trochy mlieka. Kúsky ryby namáčame v cestíčku a na miernom plameni smažíme dozlatista.
3. Tresku v cestíčku doplní koriandrový dip: kyslú smotanu zmiešame s jemne nasekaným koriandrom a ochutíme limetkovou šťavou a trochou soli.
4. K tomuto receptu sa výborne hodia biele vína, napr. Moravíno Grand cuvée alebo Habánské sklepy Sauvignon neskorý zber.
Treska škvrnitá filet chlad. cca 200 - 400 g
Tipy zo sortimentu
Koriander I. čerst. 1x1 ks zväzok
Viac o produkte
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment