Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Tresku nakrájajte na porcie, osušte a osoľte. Cesnak olúpte a nase- kajte nadrobno. Paradajky nakrájajte na polovice. Z citrónu olúpte kôru a nakrájajte na tenké rezančeky. Olivy zbavte kôstky a nakrájajte na dieliky.
2. V panvici rozohrejte olivový olej. Pridajte cesnak a nechajte zosklovatieť. Pridajte paradajky, citrónovú kôru, olivy a krátko premiešajte. Zalejte vínom a nechajte prejsť varom.
3. Zmiernite plameň a do panvice vložte porcie tresky. Zakvapnite citrónom a na miernom plameni nechajte pomaly pošírovať (asi 5 minút, v polovici opatrne otočte). Ozdobte trebuľkou a podávajte.
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment