Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Repu umyjeme, osušíme a vložíme do pekáčika. Zľahka pokvapkáme olivovým olejom a pečieme pri 180 °C zhruba 30 minút do zmäknutia.
2. Nechápe ju mierne vychladnúť, olúpeme šupku a nakrájame na rovnomerné kocôčky. V miske repu osolíme, okoreníme, zľahka zakvapkáme citrónovou šťavou a necháme odležať.
3. Filety sumčeka osušíme a ochutíme ich soľou a čiernym mletým korením. Vložíme do rozpálenej panvice a opekáme zhruba 3 minúty z každej strany.
4. Huby očistíme, nakrájame na plátky a sprudka orestujeme na olivovom oleji. Na záver ich podľa chuti osolíme a okoreníme.
Sumec veľký filet chlad. váž.
Viac o produkte
Repa červená 50+ čerst. 1x5 kg sieť
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment