Tento web používa súbory cookies. Používaním tohto webu súhlasíte s ukladaním a používaním súborov cookies. Viac informácií
Ak chcete, aby sa zobrazovala optimalizovaná stránka, musíte mať aktualizovaný prehliadač a povolený javascript
Na zobrazenie tejto webovej stránky je potrebné mať povolený javascript
Devínska Nová Ves 7081 841 07 Bratislava
0850 123 223 info@metro.sk
Ingrediencie:
Postup:
1. Malé kúsky lososa povaríme v bielom víne (pod bodom varu).
2. V masle 5 minút podusíme olúpanú a nakrájanú (zelenú či bielu) špargľu s nasekanou šalotkou, dochutíme soľou, čiernym mletým korením a troškou cukru.
3. Medzitým vo veľkom množstve osolenej vody uvaríme pláty lasagní a po scedení k nim pridáme trochu masla.
4. Vo vrstvách kladieme pláty lasagní, kúsky lososa a špargľu, ktoré posypeme nasekanými bylinkami, pokvapkáme trochou olivového oleja a postriekame citrónovou šťavou.
Losos atlantický filet trim D bšv 1,7 - 2,0 kg
Viac o produkte
Špargľa biela cz 10+ 10x500 g kartón
Nájsť najbližšiu predajňu alebo Prezerať sortiment